Luk denne Hej igen - du har vist været på besøg her før. Brænder du inde med et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig her.

E-mail Marketing og Nyhedsbreve

Kontinuerlig kommunikation er vigtig for at bibeholde og opbygge et tillidsforhold til sin kundegruppe, og et af de mest effektive værktøjer til formålet er e-mail marketing. Det er ikke en nem disciplin at mestre, men satses der seriøst på kanalen, så er der store gevinster at hente.

Jeg udvikler nyhedsbrevs templates, der kan benyttes i mailsystemet Campaign Monitor, der er en suveræn og skalerbar platform. Kampagner sendt gennem denne platform gør det muligt at se hvor mange der læser nyhedsbrevene, hvilket links der bliver klikket på, og hvor mange der framelder sig samt megen anden vigtig info.

En anden særdeles effektiv feature i Campaign Monitor, er muligheden for at lave automatiske forløb. Det vil sige, at der kan forfattes en række skræddersyet e-mails, der sendes til modtageren i en nøje defineret rækkefølge. Det vil sige, at når I én gang har knækket koden til det rette kommunikationsforløb, så kan det replikeres og genbruges.

De templates jeg udvikler er testet i forhold til Outlook 2003/07 samt Apple Mail, Gmail, Hotmail, Yahoo. Er I interesseret I at få udviklet en email template til Campaign Monitor, så kontakt mig her.