Luk denne Hej igen - du har vist været på besøg her før. Brænder du inde med et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig her.

WordPress – en moden Open Source platform

Bag de fleste websites ligger et CMS (Content Management System). I alt sin enkelthed gør det ejeren af et website i stand til at opdatere tekst, billeder og navigation på sit website uden at have kendskab til kodning.

En af de allermest populære platforme er open source platformen WordPress, som gennem den sidste årrække er gået fra at være en blogging platform til et seriøst all round CMS, der kan håndtere en lang række af de krav et moderne website stiller.

Funktionaliteterne i WordPress kan udvides med plugins, der skaber nye funktionaliteter alt efter behov. Disse kan hentes gratis, købes eller udvikles specielt til formålet.

Platformens popularitet understøttes af de hundrede tusindevis af udviklere verden over, der benytter platformen. Dette gør, at I aldrig vil blive låst fast hos en leverandør, og at licensen til platformen oven i købet koster 0,- som i gratis gør heller ikke noget.

Kontakt mig for at høre mere om mulighederne for en WordPress løsning